Путін заварив кашу, яку сам не з'їсть - командир із Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін заварив кашу, яку сам не з'їсть - командир із Донбасу

Путін заварив кашу, яку сам не з'їсть - командир із Донбасу
Джерело:  online.ua

Командир 5 окремого батальйону Добровольчої української армії, комбат Чорний (Владислав Литвин) уважає, що  президент РФ Володимир Путін  заварив кашу, якої сам не з'їсть, іншими словами, Україну йому не здолати.


Про це комбат сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За його словами, в Росії стільки ж дестабілізуючих факторів, скільки і у нас, але в більш глобальних масштабах.


"Путін заварив те, що сам не з'їсть. Йому говорили: кухлик твій - не по такій каші, яку ти заварив. А тепер нехай черпає", - сказав Литвин.


Він також зазначив, що Росія розвалиться сама, і прямого військового втручання ззовні тут не треба.


"А паради ... Паради залежать тільки від нашої могутності, від того, що ми можемо робити, від того, чи готові ми воювати на такий здоровенний фронт, і нам це потрібно. Адже щоб розвалити державу - не треба пряме військове втручання. Існує багато інших різних способів впливу, за допомогою яких можна зробити так, що вона сама розвалиться", - підкреслив комбат.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Нехай російські війська вже полізуть, розберемося по ходу - комбат Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?