"Путін допомагає": відомий політик виступив з резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Путін допомагає": відомий політик виступив з резонансною заявою

"Путін допомагає": відомий політик виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Відсторонений президент Венесуели Ніколас Мадуро зізнався, що у влади Венесуели є російське озброєння "найвищого рівня", а персонал пройшов підготовку у Російській Федерації, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Президент Володимир Путін нам завжди надає допомогу від Росії у всіх сенсах, і ми її приймаємо зі вдячністю", – зазначив він.

Мадуро зазначив, що він просив Путіна про постійні контакти, підтримку на дипломатичному і політичному рівнях в ООН, захист "правди Венесуели в міжнародному плані".

"Під час розмови кілька днів тому він мені сказав, що ми будемо посилювати співпрацю в економіці, торгівлі, нафті, газі, військовій справі, в усіх напрямках... У частині військової співпраці у нас є російська техніка найвищого рівня, найсучасніші системи озброєнь є в Венесуелі, вони добре розгорнуті, весь наш персонал працює, він пройшов підготовку в Росії. У нас дуже хороші взаємини в частині військової співпраці Путіним", - розповів скандальний президент Венесуели.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  венесуельський президент Ніколас Мадуро закликав країни ЄС відмовитися від ультиматуму, в рамках якого вони вимагають провести президентські вибори в країні протягом 8 днів. Він вважає, що ніхто не сміє ставити ультиматум Венесуелі і порушувати Конституцію країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?