Путін заявив, що люди Обами вибачилися перед ним: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін заявив, що люди Обами вибачилися перед ним: опубліковано відео

Путін заявив, що люди Обами вибачилися перед ним: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін розповів, що високопоставлені чиновники Адміністрації президента США Барака Обами принесли вибачення за  офшорні звинувачення, компромат за якими оприлюднили 3 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter кремлівського журналіста Дмитра Смирнова.
"По цих офшорах пройшлися. Вашого покірного слуги там немає, нема про що говорити. Але завдання-то є, треба працювати. Зробили інформаційний продукт, знайшли когось із моїх знайомих і друзів, щось там поколупали і зліпили. Ось є там якийсь один, ось він чогось там зробив, напевно, це має якусь корупційну складову", - сказав Путін.
"А те, що за цим всім стоять офіційні особи та органи тих же Сполучених Штатів, - це нам зараз WikiLeaks показав. Те, що вони дозволяють собі хамити публічно, - нам за це принесли прямі вибачення деякі високопоставлені чиновники адміністрації. Але, я думаю, не тому, що їм стало соромно, а тому, що вони розумніші за тих, хто це робив", - додав президент Росії.
"Коли офіційні особи держдепу США заявляють такі хамуваті речі, то це означає, що вони позначають себе як зацікавлені особи. З точки зору досягнення кінцевого результату, - це погано для них, але добре для нас, тому що ми розуміємо, хто замовник", - резюмував Володимир Путін.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Путін уперше прокоментував компромат з панамських документів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?