Путін здивував примирливими словами на адресу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін здивував примирливими словами на адресу України

Путін здивував примирливими словами на адресу України
Джерело:  L!fe #шоу

Президент Росії Володимир Путін, коментуючи призначення екс-міністра освіти Дмитра Ліванова на посаду спецпредставника з торгово-економічних зв'язків з Україною, заявив, що хоче налагодити економічні відносини з Україною, і поспішив запевнити київських колег, що у Ліванова є досвід і навички для цієї роботи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
"Ліванов - людина невійськова. Якщо наших колег лякають люди, які служили в армії, то Дмитро Вікторович людина суто цивільна, з великим досвідом державної роботи. Я думаю, що його особисті ділові якості допоможуть в будівництві, відродженні економічних зв'язків з сусідньою державою", - сказав Путін.
"Що стосується дипломатичного представника, посла в Україні - поговоримо окремо. Але розвиток торговельно-економічних зв'язків має бути в полі постійної нашої уваги", - додав він.
Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін в окупованому Криму заявив, що Київ свідомо вирішив організувати "диверсії" на півострові, щоб загострити ситуацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?