Путін публічно зганьбився через російську вакцину
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін публічно зганьбився через російську вакцину

Путін публічно зганьбився через російську вакцину
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін знову опинився в епіцентрі гучного скандалу. Цього разу це сталося після того, як стало відомо, що у деяких добровольців, які брали участь у випробуваннях російської вакцини "Супутник V", виявили коронавірус. Що важливо розуміти, цю інформацію вже підтвердив директор центру Гамалії, який розробив препарат, Олександр Гінцбург. За словами Гінцбурга, учасники досліджень, про яких наразі йдеться, могли отримати не вакцину, а плацебо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Він зазначив, що попередньо встановити, хто отримував препарат, а хто – речовину без лікувальних властивостей, можна буде в середині листопада. Гінцбург також додав, що скарг на здоров'я від добровольців, які брали участь в перших клінічних випробуваннях вакцини влітку, не було", — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що ця новина спровокувала бурхливу негативну реакцію користувачів соціальних мереж з різних куточків світу. Більшість із них критикує не стільки російських вчених, скільки самого очільника Кремля Володимира Путіна.

"Хто б сумнівався. Ніхто не здивується, якщо ще виявлять імпотенцію, туберкульоз, рак або ще щось новеньке. Це що потрібно мати в мізках, щоб колоти собі щось, що виробили в Росії?; Путін знає, як вбивати людей навіть без зброї; і Кремлю реально після цього не соромно? Це ж ганьба! Але їх це справді не хвилює; Кремлівська зграя, що не робить, все одно в кінці зброя виходить; правда ж дивно, що сам президент РФ не захотів вакцинуватися?; Ех, бояришніком треба було...; Турбувати має не факт виявлення тих, що захворіли, адже це було очікувано при такому дослідженні, а відсоток інфікованих добровольців; Путін у своєму стилі: скандал за скандалом та жодної реакції на них; І ті, хто проводять тестування не знають, кому що давали, і їм потрібен місяць, щоб це з'ясувати? Не верзіть дурниць", — комнетують новину користувачі мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  Ангела Меркель неочікувано зізналася, що її команда на межі втрати контролю над пандемією і тому вважає ситуацію з коронавірусом загрозливою і драматичною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?