Путін жартує: в мережі посміялися над відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін жартує: в мережі посміялися над відео

Путін жартує: в мережі посміялися над відео

В індійському штаті Гоа офіційно відкрився восьмий саміт країн БРІКС (Бразилія, Росія, Індія, Китай і ПАР), в якому бере участь і  президент РФ Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".


Після фотографування заплановано офіційні заходи саміту, які пройдуть в готелі Taj Exotica. Президенти Росії, Бразилії та ПАР Володимир Путін, Мішел Темери і Джейкоб Зума, а також прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді і держсекретар КНР Сі Цзіньпін зустрінуться у вузькому складі, а потім проведуть переговори з членами Ділової ради БРІКС і пленарне засідання за участю національних делегацій.


У мережі з'явилося відео, як перед церемонією фотографування Путін спробував пожартувати з іншими політиками. На відео, оприлюдненому журналістом кремлівського пулу Дмитром Смирновим, видно, як Путін з витріщеними божевільними очима щось розповідає іншим учасникам саміту, ті стримано посміхаються, а сам президент РФ ледве стримує сміх.


"За лаштунками саміту БРІКС: Путін розповідає щось смішне по шляху на церемонію фотографування", - підписав Смирнов відео.




В мережі сміються.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  користувачів мережі повеселив костюм президента Росії Володимира Путіна, який явно йому завеликий.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?