Путін зізнався, чому не випробував на собі російську вакцину проти COVID-19
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зізнався, чому не випробував на собі російську вакцину проти COVID-19

Путін зізнався, чому не випробував на собі російську вакцину проти COVID-19
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін офіційно зізнався, що поки ще не вакцинувався від коронавірусної інфекції, що породжує хворобу COVID-19. Про це він повідомив під час масштабної щорічної пресконференції. Варто зазначити, що президенту РФ неодноразово дорікали, що він уникає вакцинації "Спутником V", тому він вперше вирішив відповісти, чому не осмілився випробувати препарат на собі, передає ONLINE.UA.

"Фахівці нам кажуть, що ті вакцини, які надходять у цивільний обіг на сьогодні, передбачені для громадян у певній віковій зоні. До таких, як я, вакцини поки не дісталися. Я людина в цьому сенсі досить законослухняна. Я дослухаюся до рекомендацій наших фахівців. І тому поки цієї вакцини не поставив, як кажуть фахівці. Але я обов'язково це зроблю, як тільки це стане можливим", — публічно почав виправдовуватися очільник Кремля.

Користувачі мережі уже активно почали коментувати нову заяву Володимира Путіна.

"Правильно, перш ніж впарити російську "вакцину", царю потрібно провести досліди над 140 мільйонами холопів; Ого, а чому ж? Він так впевнено рекомендував всім оцю "вакцину". Зрозуміло, що Путін щось знає, що сам не вакцинується. Ну, і нам вона також не треба; і хтось вірить в ці абсурдні виправдання?! якщо ти нормальна людина, то потрібно щодуху тікати, якщо тебе захочуть вакцинувати російською "вакциною"; це найкраща антиреклама для цього препарату... мені жаль людей, яких змушують на це все погоджуватися; в цій країні можливо все; він думає, що хтось вірить в його заяви?; Путін так любить брехати: це його головне хобі", — скаржаться люди в соціальних мережах.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що команда Володимира Путіна в Криму вирішила розпочати "вакцинацію" населення від коронавірусу скандальною російською вакциною "Супутник V", ефективність якої не визнає міжнародна спільнота. Окупаційна влада заявила, що щеплення найближчим часом проведуть 500 людям, спершу вакцинуватимуть медиків. У перший день вакцинували 30 – 50 людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український уряд ввів нові карантинні обмеження з 19 грудня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?