Путін зізнався Макрону, чого чекає від України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зізнався Макрону, чого чекає від України

Путін зізнався Макрону, чого чекає від України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін очікує виконання Києвом домовленостей, досягнутих "нормандською четвіркою" у 2015 і 2016 рр. про розведення сил і засобів на лінії розмежування на Донбасі та письмове закріплення "формули Штайнмайера". Про це він розповів в ході телефонної розмови з президентом Франції Еммануелем Макроном, передає ONLINE.UA.

Вказано, що президент РФ "відзначив доцільність ретельної підготовки порядку денного чергового саміту "нормандської четвірки", а також опрацювання тих рішень, які можуть бути схвалені лідерами за підсумками такої зустрічі".

"Звернуто увагу на необхідність виконання Києвом домовленостей, досягнутих в ході попередніх зустрічей на вищому рівні у Парижі та Берліні, включаючи розведення сил і засобів на узгоджених ділянках лінії зіткнення і закріплення у письмовому вигляді "формули Штайнмайєра", - йдеться у повідомленні.

В Кремлі додали, що "у ході обговорення перспектив вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту акцентовано безальтернативність мінського "Комплексу заходів" як основи врегулювання".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційний Київ продовжив на 2020 рік дію заборони на ввезення в країну російських товарів.  Відповідний документ від 5 липня опублікований на сайті Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?