Путін розказав, що гарантує безпеку Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розказав, що гарантує безпеку Росії

Путін розказав, що гарантує безпеку Росії
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що гіперзвукова система Авангард буде забезпечувати безпеку Росії на десятиліття вперед, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

 Вказано, що Міністерство оборони РФ за дорученням Путіна провело успішний випробувальний пуск ракети комплексу Авангард з гіперзвуковим крилатим бойовим блоком. Пуск був проведений бойовим розрахунком з'єднання РВСН з позиційного району Ясний по умовній цілі на полігоні Кура в Камчатському краї.

"Новий вид стратегічної зброї у світі з'явився у нас і надійно забезпечуватиме оборону нашої держави, нашого народу на десятиліття вперед", - заявив Путін.

У прес-службі Кремля додають, що можливості випробуваного крилатого блоку дозволяють обходити зони дії інформаційних і вогневих засобів протиракетної оборони, що забезпечує ефективне подолання всіх існуючих і перспективних систем ПРО.

"В ході польоту на гіперзвуковій швидкості плануючий крилатий блок зробив вертикальне та горизонтальне кероване маневрування і в призначений час вразив умовну ціль на бойовому полі полігону", - йдеться в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін похвалився, що Росія досягла серйозного прориву в створенні новітньої зброї, яке зможе забезпечити її безпеку на десятиліття вперед і змусить задуматися всіх, хто дотримується агресивної і мілітаристської риторики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?