Путін зізнався, що може розвалити Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зізнався, що може розвалити Росію

Путін зізнався, що може розвалити Росію
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не готовий нібито очолити оновлену державну раду заради утримання влади у своїх руках. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ очільника держави-агресора в місті Іваново 6 березня.

За його словам, такий сценарій може завершитися згубно для всієї країни.

"Це означатиме ситуацію двовладдя. Для Росії воно згубне... Мені подобається моя робота", - вважає президент.

Путін пояснив, що не готовий для збереження влади ініціювати якусь неприйнятну для країни "схему", яка призведе до руйнування.

Також він зазначив, змінність влади — важлива, однак впроваджувати її необхідно у більш спокійні часи. Росії наразі нібито необхідна стабільність, "спокійний розвиток країни".

Нагадаємо, під час звернення до федерального зібрання в січні Путін запропонував власні поправки в конституцію. Серед них була ідея про оновлення державної ради новими повноваженнями та можливостями.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський лідер Кремля Володимир Путін вперше відверто розповів, що думає про російську опозицію та своїх опонентів. Політик в інтерв’ю для проєкту "20 запитань Володимиру Путіну" відповів на питання про іноземних агентів і "активну частину суспільства", з якою офіційна Москва спілкується "за допомогою кийків".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?