Путін зізнався, з ким планує "налагодити відносини" в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зізнався, з ким планує "налагодити відносини" в Україні

Путін зізнався, з ким планує "налагодити відносини" в Україні
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що хоче дочекатися результатів виборів в Україні і спробувати налагодити стосунки з новим керівництвом країни. З даною неочікуваною заявою він виступив на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", передає ONLINE.UA.

За його словами, на даний момент в Україні не залишилося товарів для торгівлі крім "русофобії й антиросійських настроїв".

"За це їм все прощають. Тому що в страшному сні нашим так званим партнерам не насниться, що Україна і Росія хоч в якомусь вигляді кооперуються, тому що вважають, що конкуренція буде в світі зростати", – сказав Путін, додавши, що Росія "ні на що не претендує".

Очільник Кремля вважає, що українська влада не виконує і не збирається виконувати Мінські угоди, і що за вбивствами ватажків в окупованому Донбасі стоять українські спецслужби.

"За допомогою організації терористичних актів, вбивств людей, які обрані населенням... з боку спецслужб України – це найгірший спосіб налагодити відносини з цими територіями", – зазначив Путін.

Після цього президент РФ заявив, що спробує налагодити відносини з новим керівництвом України після виборів в 2019 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?