Путін знайде "перемогу" до 9 травня – політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знайде "перемогу" до 9 травня – політолог

Путін знайде "перемогу" до 9 травня – політолог
Джерело:  online.ua

На переконання політолога Тараса Семенюка, Росія однозначно програє Україні, проте очільник Кремля Володимир Путін все одно повинен щось показати росіянам на 9 травня - і він щось таки вигадає і знайде, що назвати "перемогою".

Джерело: "24 Канал"

Семенюк: Путін знайде, що назвати "перемогою" 9 травня

Політоголо звертає увагу на те, що російський диктатор наразі точно не погодиться на перемовини. Що важливо розуміти, для глави держави Володимира Зеленського поки – не найсприятливіший час.

Зараз головний козир та аргумент – це сила армії, адеж ЗСУ дають потужну відсіч загарбникам.

Саме вони є основним аргументом майбутніх переговорів: наскільки армія буде сильною, наскільки ми підемо в контрнаступ тощо, – підкреслив експерт.

За словами Семенюка, у очільника Кремля наразі не має аргументів, однак йому щось потрібно назвати "перемогою" в Росії, особливо на 9 травня.

Повірте, він знайде, що назвати "перемогою", – озвучив свій прогноз політолог.

Проте міжнародна спільнота чудово усвідомляє, що це зовсім не "перемога", а абсолютна поразка росіян в Україні. Адже захопити, навіть окупувати нові території – не означає їх втримати.

Поспішні "референдуми" на Херсонщині – всього-на-всього бутафорія, картинка замість реальності, яка не може відповідати інтересам Херсонської області, – наголосив Тарас Семенюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?