Путін знову висунув Україні кілька умов: в мережі закликали його не скиглити
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін знову висунув Україні кілька умов: в мережі закликали його не скиглити

Путін знову висунув Україні кілька умов: в мережі закликали його не скиглити
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін висунув Україні умови по Донбасу, зокрема припинення українськими силовиками АТО, зняття економічної блокади з регіону і проведення прямих переговорів із бойовиками ДНР і ЛНР.
Про це Путін сказав у телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.
"У контексті проблеми мирного врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту наголошено на необхідності активізації зусиль по всеосяжному виконанню мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року. Президент Росії підкреслив, що в нинішній обстановці потрібно, перш за все, припинення київськими силовиками провокаційних обстрілів населених пунктів Донбасу, зняття соціально-економічної блокади регіону та налагодження прямого діалогу Києва з Донецьком і Луганськом", - йдеться в повідомленні прес-служби.
Також президент РФ поскаржився, що Україна, не погодивши закупівлі газу, створює загрозу транзиту в Європу.
Соцмережі шоковані такими заявами Путіна і закликали його не скиглити.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Франції Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель виступили за продовження санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?