Путін зовсім збожеволів - росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зовсім збожеволів - росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля

Путін зовсім збожеволів - росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін продовжує шокувати світ і самих росіян скандальними рішеннями. На цей раз він вирішив створити базу генетичних даних росіян і вже дав відповідне доручення уряду. Росіяни обурені черговим рішенням Путіна, на яке будуть виділені величезні гроші з федерального бюджету в той час, як рядові жителі країни перебувають на межі бідності і ледве можуть дозволити собі купити найнеобхідніше для виживання в умовах гострої економічної кризи. Більш того, громадяни Росії в люті через те, що проєктом дослідження генома росіян керуватиме передбачувана дочка Путіна - Марія Воронцова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

Відомо, що нове доручення президента РФ до 1 жовтня поточного року має виконати уряд за участю національного дослідницького центру "Курчатовський інститут", який раніше очолював друг Путіна Михайло Ковальчук. У дорученні зазначено, що з 2021 року кожного рік на проєкт будуть виділятися гроші з бюджету країни, правда, яка сума - не вказано.

Важливо відзначити, що за даними росЗМІ, одним з керівників проєкту дослідження генома росіян стане передбачувана дочка Путіна Марія Воронцова, а корпорація "Роснефть" виділить на нього не менше 1 мільярда доларів. Наближені до розробки проєкту розповідали, що він зосередиться на секвенування (повному генетичному аналізі) жителів Росії. В ході дослідження планується з'ясувати, чи існують типові для російського етносу "генетичні поломки", які можна виявити і згодом відредагувати.

Росіяни вважають, що черговий наказ Путіна доводить, що він остаточно збожеволів. Втім, вони розуміють, що базу генетичних даних він наказав створити заради світлого майбутнього своєї дочки, яку вирішив забезпечити за рахунок громадян РФ.

"Схоже, йому все гірше і гірше", "Це зрозуміло. Дочка цим і займається. Щоб не голодувала", "Зовсім збожеволів. Навіщо генетична база даних в Росії? Щоб мати рідна не впізнала або сам вирішив клонувати?", " Зібрався вивести новий вид рабів - хомо єдиноросів? Хоча ні, все набагато проще - "щороку з 2021-го на ці цілі будуть виділятися гроші з бюджету", не важко здогадатися, кому саме будуть виділятися гроші "," Це вже дно " , - масово коментують нове рішення Путіна росіяни.

Нагадаємо, Путін вирішив перетворити Росію в одного зі світових лідерів у цій галузі науки до 2027 року за допомогою єдиної генетичної бази росіян. Керувати проєктом він доручив своїй старшій дочці. При цьому генетичний центр побудують поруч з науково-технічної долиною МГУ, розвитком якої займається Катерина Тихонова - передбачувана молодша дочка Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна вирішили зібрати дані всіх росіян в єдину базу. Кожному росіянинові, внесеного до реєстру, буде присвоюватися унікальний незмінний номер, під яким буде вноситися інформація про людину - починаючи від основних даних і закінчуючи її родинними зв'язками. Від цього рішення не тільки прості росіяни були шоковані, проти цього закону виступали і депутати самої Держдуми, але закон був прийнятий переважною більшістю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?