Путін зустрічав Новий рік у бункері у безпрецедентно похмурій атмосфері
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зустрічав Новий рік у бункері у безпрецедентно похмурій атмосфері

Путін зустрічав Новий рік у бункері у безпрецедентно похмурій атмосфері
Джерело:  online.ua

За інформацією інсайдерів, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін зустрічав Новий рік вже традиційно у бункері за за Уральськими горами, у безпрецеденто сумній та похмурій атмосфері на тлі неминучої поразки власної окупаційної армії в Україні.

Джерело: телеграм-канал "Генерал СЗР"

Путін усвідомлює неминучу поразку у війні проти України 

Путін святкував Новий рік в компанії сім'ї та кількох близьких друзів. Серед запрошених були Юрій Ковальчук та Микола Патрушев, - йдеться у повідомленні Telegram-канала.

Зазначається, що Патрушев був єдиним представником Кремля, допущеним до святкування Нового року безпосередньо серед найближчих людей в оточенні Путіна.

Путін мав стомлений вигляд, пригощався виключно приготованим спеціально для нього дієтичним пюре, а святкові тости та розмови в основному стосувалися війни, - підкреслюють автори публікації.

Стверджується, що вже до першої години ночі 1-го січня президент РФ відчув нездужання і пішов, запропонувавши гостям продовжити святкувати без нього.

До другої години ночі до президента були викликані чергові медики, які провели в президентських покоях близько двадцяти хвилин... Це була найсумніша і найпохмуріша зустріч Нового року для президента РФ і гостей за весь час перебування Путіна на вершині влади, - зазначається у повідомленні Telegram-каналу.

За словами військового експерта Олега Жданова, Путін вже готує РФ до чергової масштабної мобілізації та війни до останнього росіянина.

Жданов зазначив, що справжня часткова мобілізація йде в Росії з квітня, а повна - практично з вересня.

Зараз вони продовжують набирати особовий склад мобілізованих. А офіційно вони кажуть, що 5-9 січня буде оголошено про другу хвилю мобілізації. Але для цього, я думаю, що кордони вони закриють, - вважає експерт.

На думку аналітика, громадян РФ накачують кремлівською пропагандою про війну проти НАТО в Україні.

Нібито вони воюють з НАТО, хоча жодного солдата НАТО на території України немає. Нібито за суверенітет і незалежність Росії. Покажіть мені того, хто відібрав у Росії хоч один сантиметр їх землі. Навпаки Росія повідбирала, - зазначив Жданов.

Експерт підкреслив, що друга хвиля мобілізації може вплинути на фронт.

Нам важче буде перемелювати військову машину, коли її накачають великою кількістю особового складу. Тут надія на наших партнерів, - наголосив аналітик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?