Путін зважився на гучні зміни в російській політиці - деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зважився на гучні зміни в російській політиці - деталі

Путін зважився на гучні зміни в російській політиці - деталі
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін вирішив у майбутньому провести ребрендинг своєї партії "Єдина Росія" через падіння рейтингів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Медуза".

За відомостями джерел в адміністрації президента, уряді, "Єдиній Росії", вже до 2021 року партію об'єднають із "Загальноросійським народним фронтом".

Передбачається, що нова політсила матиме водночас три голови. Колишній прем'єр-міністр Дмитро Медведєв не очолюватиме її, хоча наразі виступає лідером "ЄдРа".

У Кремлі вважають, партія накопичила занадто високий рейтинг недовіри з боку населення. Її підтримка сягає лише 32,7%, а влітку 2018 року — до пенсійної реформи — цей показник становив близько 48%.

Зазначається, що усі зміни проведуть до вересня цього року. Закон не дозволяє змінювати партійний статус менш ніж за рік до парламентських виборів, у яких вона бере участь.

Як повідомляв ONLINE.UA, наразі в Росії збирають пропозиції щодо правок у конституцію. Під час обговорення так званої конституційної реформи Путін зазначив, що не допустить руйнування в РФ традиційних сімейних цінностей та появи "батька №1 та батька №2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?