Путін звинуватив Пригожина у зраді
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін звинуватив Пригожина у зраді

Путін звинуватив Пригожина у зраді
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін у терміновому зверненні до росіян звинуватив ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина у зраді на тлі оголошеного ним збройного повстання проти російської влади.

Джерело: РосЗМІ

Путін звинувачує Пригожина у зраді  

Звернення диктатора сьогодні зранку анонсували у Кремлі. Виступ Путіна транслювали головні державні пропагандистські канали, він тривав всього 5 хвилин.

Диктатор назвав бунт Пригожина відступництвом та ударом у спину Росії.

І тому дії, які розколюють нашу єдність, - це, по суті, відступництво від свого народу, від бойових товаришів, які зараз борються на фронті. Це удар у спину нашій країні та нашому народу, - заявив Путін.

За словами диктатора, дії найманців ПВК "Вагнера" є нібито братовбивчими.

А те, з чим ми зіткнулися, - це саме зрада. Надмірні амбіції та особисті інтереси призвели до зради. До зради і своєї країни, і свого народу, і тієї справи, за яку пліч-о-пліч з іншими нашими частинами та підрозділами билися і гинули бійці та командири групи "Вагнер", - цинічно підкреслив Путін.

Він почав погрожувати, що Пригожин та його найманці, які виступили про російської влади, будуть ліквідовані.

Той, хто організував і готував військовий заколот, хто підняв зброю на бойових товаришів, - зрадили Росію. І дадуть відповідь за це. А тих, кого намагаються втягнути в цей злочин, закликаю не робити фатальну та трагічну, неповторну помилку, зробити єдино правильний вибір - припинити участь у злочинних діях, - наголосив кремлівський диктатор.

У кінці глава Кремля традиційно пообіцяв "захистити" Росію і закликав бойовиків не робити "фатальну помилку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?