Путін з'явився в новій серії популярного американського мультфільму: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін з'явився в новій серії популярного американського мультфільму: опубліковано відео

Путін з'явився в новій серії популярного американського мультфільму: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В черговий, 600 серії 28 сезону американського мультсеріалу про Сімпсонів з'явився  президент Росії Володимир Путін  в якості одного з персонажів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter блогера Михайла Голуба.


"Путін в свіжих Сімпсонах", - написав Голуб.


В опублікованому трейлері Гомер Сімпсон приходить на виборчу дільницю в США проголосувати за кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон - за «кандидата, який прощав своєму чоловікові все, щоб він не робив».


Чоловік, що стояв поруч з ним, говорить, що буде голосувати за кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа, тому що той «хороший бізнесмен, ніколи не спить і не платить податки».


Гомер відповідає, що не може довірити країну людині, яка збанкрутувала шість разів. У відповідь прихильник Трампа каже: «Він побудує стіну, щоб зберегти королев краси, які занадто багато їдять. Плюс у нього є план зробити Росію знову великою».


Після цього між Гомером і прихильником Трампа починається бійка, Гомера не пускають в кабінку для голосування.


У цей момент виїжджає Путін на коні і каже: «Не хвилюйся! Мої хакери пустять тебе, але це вже не має значення. Трамп отримує 102% голосів. Бізнес є бізнес!».


Новий епізод «Сімпсонів» вийде в ефір у неділю, 16 жовтня, і стане для серіалу 600-им.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковані фото з окупованого бойовиками Донецька, в якому підприємливі бізнесмени рекламують біляші за допомогою скульптури президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?