Путіна і оточення найбільше лякає переворот – Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Путіна і оточення найбільше лякає переворот – Свідомі про несвідоме

Путіна і оточення найбільше лякає переворот – Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Що найбільше лякає путіна та його оточення та як росія втратила свій голос в дипломатії обговорили у випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

За словами Василя Мосійчука, путін живе рефлексами. Такою ж він робить свою державу, яка також живе рефлексами, як тварини.

Україна – це жіноча енергія, а путін спробував стати самцем. Він так гарно говорив. Всі його любили. Лякав. Ракету запустив у Сирію. А зараз що? Як у зграї левів, його вигнали? Йому треба каструвати себе. В психології є така «кастрація».

Віталій Луньов зазначає, що є кастрація, але вона така, що перверт її ніколи не визнає.

А перверт – це той, що перевертає закон. І сама ідея постійного перевертання закона, нівелювання. І коли я сам є закон – це якраз ідея перверта. Але перверт, як і решта людей, з самого початку є кастрованим.

Перверт – людина, яка має перверсію. Він не сприймає інших як окремих особистостей. Світ для нього – це, перш за все, він сам, а люди, що оточують його, виглядають фрагментарно і необхідні тільки для задоволення його потреб.

Росія втратила голос в дипломатії

За словами Луньова, росія і Кремль, і путін, як однорідна масова ідеологія цікава тим, що вона втрачає не стільки військову силу, скільки дипломатичну.

Вже немає голосу в дипломатії. Відповідно, немає голосу і по решті питань, які для росії є важливими. Оскільки "залякувачка" дуже сильно залякує. В росії ідеї щодо змін завжди виникали в однакових обставинах: під час війни та імперських переворотів. Це те, що найбільше лякає Кремль, його очільника і найближче оточення. Це інший фронт, переворот цих груп впливу, які є в росії. І це для них навіть страшніше, ніж коли у них щось відберуть або вб’ють мільйон людей.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

Читайте також: Мобілізація розвінчує ідею справедливості в росії — академік Української академії наук Віталій Луньов

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?