Путіна любити вчив побиттям - в Росії розповіли про главу Нацгвардії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна любити вчив побиттям - в Росії розповіли про главу Нацгвардії

Путіна любити вчив побиттям - в Росії розповіли про главу Нацгвардії
Джерело:  online.ua

Колишній учасник російської Націонал-більшовицької партії Олексій Макаров розповів про знайомство з генералом Віктором Золотовим, нинішнім главою Національної гвардії Россіі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відкриту Росію.
У червні 2006 року Макаров потрапив на антипутінську акцію, яка проходила у Великому Кремлівському палаці, де відкривався Всесвітній газетний конгрес і виступав сам Путін.
«Незабаром охоронці заворушилися і телевізійники пожвавилися. Стало зрозуміло: скоро на сцені з'явиться цар, - Макаров і його товариші приготувалися діяти. - На обличчі Путіна, який вийшлов, була його звичайна трохи придуркувата посмішка».
Натовп вітав його бурхливими оваціями, всі піднялися. У цей момент встигли дістати банер з написом "Путін - кат Беслана" і приготувати листівки.
Всі сіли, а нацболи (члени російської Націонал-більшовицької партії) розгорнули банер, почали скандувати це гасло і розкидали листівки, після чого в жорсткій формі були затримані співробітниками ФСО. Понад годину вони провели в невідомому кремлівському приміщенні, лежачи на підлозі з руками за головою.
«Нас підняли і повели до того, який у них головний», - Макаров згадує, що його привели в дорого обставлений кабінет, де за столом сидів Золотов. Генерал вирішив провести з нацболом «виховну бесіду», в процесі якої кричав: «Путіна вся країна любить, одні ви такі-сякі зі своєю думкою лізете», - і бив Макарова кулаком в обличчя.
«Коли ведмедеподібний Золотов вчив мене любові до Путіна, наводячи досить своєрідні аргументи, в тому числі конкретно фізичного характеру, я просто думав: ну і нічого, справа зроблена. А до того, що зараз, так могло бути і гірше, - згадує Макаров. - Загалом, не виправився я від моралей Золотова. Влетіло йому по шапці чи ні, цього я не знаю. Але раз Національною гвардією зараз командує, то значить, якщо і влетіло, то не сильно».
Через деякий час після цього Олексій Макаров став учасником справи про побиття учасників прокремлівського руху «Місцеві», відсидів два роки в Бутирці і емігрував. «Коли в Росії закрутиться справді по-крупному, командувач Національною гвардією Золотов, не замислюючись, віддасть наказ стріляти по людях», - вважає він.
Нагадаємо, з'явилися нові дані про бійців Нацгвардії президента Росії Володимира Путіна, які проходять службу в числі бойовиків, що окупували український Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?