Путіна не бояться, ним гидують: відео з заявою президента Росії підірвало мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна не бояться, ним гидують: відео з заявою президента Росії підірвало мережу

Путіна не бояться, ним гидують: відео з заявою президента Росії підірвало мережу
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  заявив, що США і країни Європи негативно ставляться нього зі страху, що викликало бурю емоцій користувачів мережі.


Дана заява прозвучала в ході інтерв'ю з  німецьким журналістом Хубертом Зайпелем, який зняв фільм про російського президента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Зайпель поставив Путіну питання про те, чому, на його думку, країни Заходу негативно сприймають його політику, на що російський президент відповів, що причиною є "страхи".


Німецький журналіст запропонував Путіну варіант прийняття стандартів країн Заходу для налагодження відносин, але глава російської держави заявив: "Ні. Я повинен бути таким, яким мене хоче бачити народ".


У мережі з'явився відеозапис розмови Путіна і Зайпеля:



Користувачів соцмереж розлютила така заява Путіна. Так, Улан Джумаков написав: "Страх вони відчувають? Страх від чого, що він повбиває багатьох людей?! Від чого ще відчувають страх? А крім страху, інше щось можна нести?".


Юрій Ісаков: "Цитата: на питання про те, чи не варто йому прийняти західні стандарти, Путін відповідає: "Я повинен бути таким, яким мене хоче бачити народ". Це багато що пояснює. Зокрема, гопницьку зовнішню політику, тотальне злодійство, повне невміння і небажання займатися економікою і так далі".



Ivan Semyonov: "Люди негативно ставляться до мене, тому що відчувають страх. Чикатило".


Андрій Н: "Мавпу з гранатою можна і потрібно боятися".




Ху ** вий Ворзель: "Я давно вже по життю зауважив - якщо людина гі**о, то вона обов'язково весь навколишній світ по собі міряє".


KremlinDo: "Захід погано відноситься до вождя, тому що він бреше. Постійно".


Людина Человеки: "Ага, на його думку, "мавпу з гранатою" треба любити, а не боятися, що вона накоїть справ".


Краснов Сергій: "Страх і трепет :) Ох, він, дійсно, божевільний".


Миха: "Ідіоти- це завжди страшно".


Думки Перзідента: "Путін вважає страх причиною негативного ставлення до нього з боку Заходу. Не страх, а гидливість".



Павло Зиков: "Я ось, наприклад, бомжа не боюся, швидше гидую. Ось з міцними хуліганами складніше. Але для цього хуліган повинен бути міцним".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  посміялися над премією миру для президента РФ Володимира Путіна, яку йому хоче вручити президент Венесуели Ніколас Мадуро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?