Путіна послав подалі ще один союзник: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна послав подалі ще один союзник: соцмережі веселяться

Путіна послав подалі ще один союзник: соцмережі веселяться
Джерело:  Reuters

Офіційний представник в'єтнамського МЗС Ле Хай Бінь заявив, що В'єтнам не допустить появи іноземних військових баз на своїй території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Послідовна політика В'єтнаму полягає в підтримці нейтрального статусу держави. Ми не будемо вступати у військові союзи або альянси проти третіх країн", - сказав Ле Хай Бінь.
Напередодні заступник міністра оборони РФ Микола Панков заявив, що Росія хоче повернути військові бази у В'єтнамі й на Кубі і вже працює над цим.
Військові бази СРСР перебували на Кубі й у В'єтнамі до 2002 року. Військово-морська база ВМФ СРСР перебувала в Камрані у В'єтнамі на березі Південно-Китайського моря. Від використання цих баз Росія відмовилася в 2001 році під тиском США і в зв'язку з витратами на їх утримання.
У мережі висміяли чергову невдачу президента Росії Володимира Путіна в розміщенні своєї військової бази за межами РФ.





Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія хотіла орендувати військову базу для розміщення Військово-повітряних сил РФ на території Єгипту, проте отримала жорстку відмову від єгипетського уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?