Путіна в Німеччині зустріли кривавими іграшками: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна в Німеччині зустріли кривавими іграшками: з'явилося відео

Путіна в Німеччині зустріли кривавими іграшками: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Берліні перед зустріччю "нормандської четвірки"  президента Росії Володимира Путіна  зустріли десятками "закривавлених" іграшкових ведмежат, які символізують загиблих від російських авіаударів сирійських дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
Активісти розклали ведмежат, вимазаних червоною фарбою і перемотаних бинтами, на вулиці біля Рейхстагу. Така інсталяція символізує дітей, які загинули під час війни в Сирії.
Нагадаємо, в резиденції Меркель в Берліні проходить зустріч в нормандському форматі, на якій лідери України, Франції, Німеччини та Росії обговорять війну на Донбасі. За підсумками переговорів очікуються підходи до преси. Спільно виступлять Ангела Меркель і Франсуа Олланд. Петро Порошенко виступить в посольстві України в Німеччині.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко зустрівся з російським лідером Володимиром Путіним за одним столом в рамках переговорів у нормандському форматі в Берліні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?