Путіна в Росії присоромили за Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна в Росії присоромили за Україну

Путіна в Росії присоромили за Україну
Джерело:  Крим.Реалії

Президент Росії  Володимир Путін  хоче захопити частину території України в той час як більшість росіян не мають перспектив у власній країні.


Про це заявив кандидат в президенти Росії, лідер опозиційної партії "Яблуко" Григорій Явлінський в ході Форуму молоді в Росії 4 лютого, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реаліі".


Читайте також: "Крим не наш", але Кремль може влаштувати нову анексію: в Росії дали прогноз


"У багатьох сферах і галузях тенденція повернутися в минуле - «там же було нормально»! А як рухатися вперед - незрозуміло. Навіть у такій країні, як Сполучені Штати, головне гасло - Make America Great Again. Again - це значить назад, це експлуатація минулого... Президент Путін не бачить майбутнього, президент живе в минулому, тому він хоче відхопити шматок України, наче це має якесь позитивне для нашої країни значення. Крім сорому, шкоди і злочинів в цьому нічого немає", - заявив Явлінський.


У той же час, опозиційний політик підкреслив, що Росія має ресурси і потенціал, щоб рухатися вперед. "Для нас ніякого again не існує. У нас інше завдання - зробити Російську Імперію сучасною, розвиненою країною, в якій головне - життя, гідність і повага до людини", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Григорій Явлінський висловлював своє обурення тим, що влада РФ в черговий раз бреше в історії з загибеллю МН17 замість того, щоб чесно визнати, що Росія розв'язала війну в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?