Путіна в Японії пригощають смертельно небезпечною рибою: в соцмережах вибух
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна в Японії пригощають смертельно небезпечною рибою: в соцмережах вибух

Путіна в Японії пригощають смертельно небезпечною рибою: в соцмережах вибух
Джерело:  online.ua

Президента Росії Володимира Путіна, який перебуває в Японії з офіційним візитом, пригощають традиційною стравою японської кухні, приготованою з отруйної риби.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"У меню приготованої японцями для Путіна і Абе неформальної вечері значаться мармурова яловичина і риба фугу", - написав пропагандист.

Читайте також: У Японії на честь Путіна приготували українську страву: мережа закипіла
Як відомо, в Японії фугу вважається делікатесом і користується великою популярністю. Риба, з якої готується страва, містить смертельну дозу тетродотоксина, концентрація якого повинна бути зменшена до допустимої в процесі приготування. Вживання в їжу неправильно приготованого фугу може бути небезпечний для життя.
Незважаючи на ліцензування роботи кухарів, які готують фугу, щорічно певна кількість людей, що з'їли невірно приготовану страву, гине від отруєння. Так, з 2004 по 2007 роки 15 осіб загинуло внаслідок отруєння фугу, і близько 115 чоловік були госпіталізовані. У 2009 році семеро відвідувачів ресторану японського міста Цуруока (на північ від Токіо) отруїлися стравою з фугу.
Користувачі мережі прокоментували японське частування для Путіна.






Нагадаємо, Путін розпочав дводенний візит до Японії у четвер, 15 грудня. У Нагато президент Росії і прем'єр Японії проведуть перші переговори, потім вони продовжаться в Токіо в п'ятницю.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін в черговий раз запізнився на важливу зустріч: на цей раз його літак затримався з прибуттям до Японії, через що зустріч з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе відбулася на дві години пізніше призначеного часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?