Путіна зачепила неувага до нього перекладача: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна зачепила неувага до нього перекладача: з'явилося відео

Путіна зачепила неувага до нього перекладача: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

виявився неприємно зачеплений тим фактом, що на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху в Москві перекладач вибірково перекладав питання журналістів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Дмитра Смирнова.


«Путін і ізраїльський перекладач: з німецької він би і сам переклав, а з івритом в Кремлі раптом виникли складнощі», - написав Смирнов і виклав у соцмережу відповідне відео.


Зокрема, на спільній прес-конференції Путіна і Нетаньяху перекладач відмовився перекладати запитання одного з журналістів з івриту на російську, пославшись на те, що фраза стосувалася «внутрішньої ізраїльської політики».


«Нам цікаво теж. Шкода, що у нас небагато людей говорять на івриті. Я сподіваюся, що, коли півтора мільйона (російськомовного населення Ізраїлю - ONLINE.UA) до нас повернуться, їх стане більше», - заявив Путін.


Перекладач запропонував переказати питання коротко, але президент РФ відхилив пропозицію.


Як повідомляв ONLINE.UA, український філософ і учасник ініціативної групи "Першого грудня"

Мирослав Попович заявив, що Росія під керівництвом президента Володимира Путіна є по суті фашистською державою.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?