Путінізм почне розповзатися по світу - російський соціолог дав тривожний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінізм почне розповзатися по світу - російський соціолог дав тривожний прогноз

Путінізм почне розповзатися по світу - російський соціолог дав тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

Найближчим часом по всьому світу почне поширюватися вплив  президента Росії Володимира Путіна, і перемога Дональда Трампа на президентських виборах в США буде цьому сприяти.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський соціолог Ігор Эйдман.
«Поки точно невідомо яку роль у перемозі Трампа зіграла Росія. Але очевидно, що Трамп і Путін це стилістично й ідеологічно близькі люди. Перемога Трампа – це початок розповзання путінізму по світу», — переконаний експерт.
Він припустив також, що «Америка може залишити Європу наодинці з її проблемами».


Читайте также: Сам підійшов: у Путіна похвалилися розмовою з Обамою


«Європі тепер треба думати, як саму себе захищати, в тому числі і від Путіна. Путін не становить прямої загрози Америці, але загрожує Європі, особливо Східній Європі. Я боюся, що європейці зараз до цього не готові», — заявив Эйдман.
У той же час він висловив упевненість, що «трампізм — тимчасове явище, США його переварять і виплюнуть, але цей час Європі ще треба пережити».
Повний текст інтерв'ю Ігоря Эйдмана читайте на ONLINE.UA у найближчі дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?