Путінська пропаганда вразила "шедевром" про лідера російської опозиції
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінська пропаганда вразила "шедевром" про лідера російської опозиції

Путінська пропаганда вразила "шедевром" про лідера російської опозиції

Російський опозиціонер  Олексій Навальний  є агентом Центрального розвідувального управління США і скоїв убивство Сергія Магнітського.


Про це представив фільм головний пропагандист президента Росії Володимира Путіна Дмитро Кисельов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Навального.


"Це нові вершини, друзі мої. Гарантую вам величезне задоволення від перегляду свіжого шедевра Дмитра Кисельова", - прокоментував новий хід російської пропаганди Навальний.


У фейку сказано, що інформація з'явилася внаслідок "витоку документів ЦРУ", кличка Навального, - Freedom, а завербований в ЦРУ він був у 2006 році Уїльямом Браудером для участі в операції «Тремтіння», яку почали в 1980-их роках.


При цьому операція "Тремтіння" розвалила СРСР, і зараз триває з метою розвалу Росії. Підтвердженням цього служать нібито накази на бланках ЦРУ і невідомо ким вигадані листування.


"Ще у фільмі є експерти: якийсь хмир називає себе начальником служби безпеки Березовського (кого-ж ще) і - ви будете смеяться - міліціонер Павло Карпов, той самий, якого звинувачують в причетності до вбивства Магнітського і хто був спійманий на володінні майном, яке він міг би купити на свою міліцейську зарплату тільки років через 300", - написав опозиціонер.


Також Навальний додав, що, за сюжетом фільму, саме він придумав вбивство Сергія Магнітського, для того щоб перетворити його в «сакральну жертву» і використовувати співчуття до трагедії в справі розвалу Росії.


"У всій цій ситуації я страшенно радий двом речам. Перше - кремлівському ворью настільки Не буду отак пред'явити, що в справу пішли "доказові знімки телеекрану". Друге - агентурну кличку мені придумали красиву - агент Freedom", - написав опозиціонер.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA.  в Росії познущалися над лідерами опозиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?