Путінська пропагандистка заявила, що у РФ від коронавірусу померли 40 тис людей - відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінська пропагандистка заявила, що у РФ від коронавірусу померли 40 тис людей - відео

Путінська пропагандистка заявила, що у РФ від коронавірусу померли 40 тис людей - відео
Джерело:  online.ua

Одна з найвідоміших та найвпливовіших путінських державних пропагандисток, скандальна телеведуча Ірада Зейналова у прямому ефірі російсого телеканлау "НТВ" заявила, що у Росії від коронавірусу померли вже 40 тисяч людей. Варто звернути увагу на те, що згідно офіційною статистикою станом на 6 квітня у Росії на коронавірус захворіли 6 343 людей, з них померли 47 осіб. Що важливоло розуміти, Зейналова свою помилкову заяву не спростовувала та навіть не визнавала, що припустилася помилки, передає ONLINE.UA.

"У Росії понад 5 тисяч інфікованих, понад 40 тисяч померли, хворі – у 79 регіонах", - заявила кремлівська пропагандистка в ефірі "НТВ".

Російські телеглядачі на такий конфуз відреагували неоднозначно. Хоча можливість залишати коментарі до даного відео заблокована - люди діляться своїми думками в коментарях до новини на російських сайтах.

"Потрібно покарати! З таким не жартують; навіть не вибачилася за сказане; Їй нічого не буде - вона путінська; Це вже навіть не смішно!; я вже давно не дивлюся російські новини - в них крім США та України немає проблем; потрібно просто не тільки вміти букви читати, а ще й своєю головою думати; це просто заради хайпа; ось така вона - кремлівська пропаганда", - коментують новину в мережі.

Нагадаємо, що Ірада Зейналова - одіозна російська пропагандистка, яка працювала на "Першому каналі", "Росія", була кореспонденткою програм "Вєсті" та "Вєсті тижня", зараз працює на телеканалі "НТВ". У липні 2014 року Ірада брала участь у поширенні фейку про розп'ятого хлопчика. Весною 2014 року вона не лише підтримала захоплення Росією Криму, але й працювала з обґрунтування анексії у ЗМІ. За це була нагороджена медаллю "За заслуги перед вітчизною". Зейналова, за словами російських журналістів, є улюбленою тележурналісткою Володимира Путіна. Пропагандистці заборонили в'їзд в Україну.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  прокремлівські боти активно поширювали фейки, що Європейський Cоюз не може впоратись з пандемією і "ось-ось розвалиться".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?