Путінська "стабільність": соцмережі вразив випадок з бандитами в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінська "стабільність": соцмережі вразив випадок з бандитами в Росії

Путінська "стабільність": соцмережі вразив випадок з бандитами в Росії
Джерело:  Знак

Користувачів мережі вразив випадок, який розвінчує тезу російської пропаганди про те, що президент РФ Володимир Путін утримує країну від сповзання в хаос 90-х років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Знак.
У Єкатеринбурзі, як розповіли виданню мешканці будинку за адресою Латвійська, 54, невідомі молодчики, озброєні ножами, битами і газовими балонами, спробували обкласти даниною мешканців багатоквартирного будинку. Мешканці будинку вступили з загарбниками в протистояння. За словами одного з учасників бійки, конфлікт розпочався 1 лютого.
«Невідомі приїхали до нас у двір і прямо на нашій прибудинковій території поставили будку, всюди розклеїли оголошення, що тепер всі повинні платити за парковку по 50 рублів на день. Ми посміялися, сходили в керуючу компанію, там відключили в будці електрику і на цьому, як ми думали, все закінчилося. Але на наступний день вони приїхали знову, самовільно підключили будку назад і посадили охоронця. Ми знову посміялися і звернулися в поліцію. Будку закрили, охоронця відправили додому», - розповів один з мешканців.
Читайте також: Мережу підірвали нові дані про бандитське минуле Путіна
3 лютого приїхало 15 людей на трьох машинах, вони були озброєні ножами, викрутками, газовими балончиками і звернулися до мешканців будинку так: "Ви всі л*хи і терпили, і ви нам будете платити". Після цього зав'язалася бійка.
Мешканці звернулися в поліцію, але в дільниці просто над ними посміялися.
У мережі прокоментували бандитське свавілля в Єкатеринбурзі.






Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії в місті Серово на Уралі в одному з гуртожитків виріс двометровий крижаний сталагміт з фекалій, що викликало шквал іронії в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?