Путінські байкери влаштували жах в Криму: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Путінські байкери влаштували жах в Криму: з'явилося відео

Путінські байкери влаштували жах в Криму: з'явилося відео
Джерело:  Примітки

Одіозний фанат президента Росії Володимира Путіна, лідер клубу байкерів "Нічні вовки" Олександр Хірург Залдостанов налякав дітей піротехнічним шоу біля воріт майбутнього військово-патріотичного парку культури і відпочинку Збройних сил Росії "Патріот" в Севастополі.


Читайте також: Путінський байкер накинувся на російську групу, що висміяла "патріотів"


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Примітки".


Під звуки залізних барабанів "головний вовк країни" Залдостанов в образі хижого звіра з'явився перед дітьми з розкритих воріт парку на тракторі, оточений вогнями піротехніки. В кінці виступу лідера "Нічних вовків" його "вовкотрактор" засипало кольоровим конфетті.



У мережі з'явилося відео виступу Залдостанова:



При цьому, залишається невідомим, коли побудують севастопольський філіал "Патріота". На даний момент є тільки рішення російського уряду про його будівництво на території, яка зараз за договором оренди належить "Нічним вовкам". "Я можу сказати тільки одне - це буде зроблено дуже швидко. Той ландшафт, який ми тут бачимо, він найближчим часом дуже зміниться", - сказав командувач Чорноморським флотом Олександр Вітко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Хірург Залдостанов насмішив мережу розповіддю про вихователів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?