Путінські пропагандисти вибухнули погрозами на адресу двох українських міст
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінські пропагандисти вибухнули погрозами на адресу двох українських міст

Путінські пропагандисти вибухнули погрозами на адресу двох українських міст
Джерело:  online.ua

Російський колишній депутат Державної думи РФ Сергій Марков і письменник Захар Прілєпін, які яро підтримують політику президента Росії  Володимира Путіна, в День захисника вітчизни України вибухнули погрозами на адресу Києва і Одеси.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки в Facebook Маркова і Прілєпіна.


«Україна 1142. На честь річниці фашистської УПА відбулася хода приблизно десятка тисяч фашистів вулицями Києва», - написав Марков.


Далі він детально описує, чому, на його думку, Українська повстанська армія є фашистською організацією.


«Той, хто підтримує УПА і Бандеру - фашист, який просто поки ще не встиг зробити такі масові злочини як в Бабиному Яру. Але вони дуже хочуть зробити ще один Бабин Яр, тепер вже не проти євреїв, а проти росіян. Тому Київ і Україна повинні бути очищені від фашизму у вигляді необандерівщини. Той, хто не засудив необандерівців, не може вважатися ні лібералом, ні демократом. Ми очистимо Україну від фашизму», - написав Марков.


При цьому Прілєпін вибухнув бурхливою тирадою з приводу Одеси, звідки, як відомо, родом предки Боба Ділана, що отримав в 2016 році Нобелівську премію з літератури.


«З огляду на те, що Робік Циммерман (Боб Ділан), по батьківській лінії родом з Одеси, ми повинні усвідомлювати, що він наш, простий одеський хлопець. Так що нобелівська премія продемонструвала дивовижну сталість: російські люди другий рік поспіль беруть премію. Росіяни йдуть», - написав Прілєпін.


«Свого часу Борис Гребенщиков і Боб Ділан мало не записали спільний альбом. Був шанс, що два Боба нині отримали б Нобелівку. Втім, нам і одного одесита досить. Яка все-таки пруха у нас, простих російських людей. Роб, ми тобі пам'ятник поставимо в Одесі. Ти, Утьосов і Бернес. Приїжджай на відкриття в 2017-му році», - загрожує Прілєпін.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналіст Андрій Діхтяренко  пожартував над росіянами, яких засмутило вручення Нобелівської премії по літературі американському поетові і музикантові Бобу Ділану. "Нобелівку з літератури дали Б.Ділану, а не Д.Білану, щоб принизити Росію", - написав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?