Путінські військові викрали грузинського спецназівця: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінські військові викрали грузинського спецназівця: стали відомі деталі

Путінські військові викрали грузинського спецназівця: стали відомі деталі
Джерело:  InformNapalm

У Грузії на лінії розмежування з окупованої Південною Осетією стався інцидент з викраденням грузинського військового.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на грузинські ЗМІ.
Читайте також: Мережу підірвало фото з американським другом України в Грузії
Повідомляється, що 11 березня під час виконання нормативу з фізичної підготовки розташування біля одного з підрозділів ЗС Грузії поблизу населеного пункту Зардіанткарі (Цхінвальський регіон) представники російських військ, знаходяться на окупованій території Південної Осетії, схопили грузинського спецназівця.
Ймовірно його переправили на одну з російських баз поблизу села Хелчуа.
Повідомляється, що російські окупаційні сили в Цхінвальському регіоні та Абхазії особливо активізувалися після надання Грузії безвізового режиму з ЄС. Російські військові і прикордонники ФСБ йдуть на відверті провокації, часто порушуючи право на власність мирних громадян, проводячи якість штучні кордони, крадуть урожай місцевих жителів.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня стало відомо про те, що ще в середині лютого в Сирії був убитий російський військовий, імовірно з так званої Приватної військової компанії Вагнера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?