Путінських байкерів не пропустили до Грузії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінських байкерів не пропустили до Грузії

Путінських байкерів не пропустили до Грузії
Джерело:  interfax.com.ua

Близько 50 байкерів-фанатів президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки" не пропустили на територію Грузії.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

У МВС країни повідомили, що байкери мали намір проїхати на територію Грузії через контрольно-пропускний пункт "Верхній Ларс", проте їм було відмовлено на законних підставах.

"Є закон, який регулює правила в'їзду, виїзду і перебування на території Грузії для іноземних громадян. Саме на підставі цього закону було прийнято таке рішення", - сказав заступник міністра внутрішніх справ Грузії Шалва Хуцішвілі.

Читайте також: Основну частину байкерів Путіна не пустили в Польщу

Також зазначається, що раніше в МВС Грузії заявили, що візит байкерів до Грузії на 9 травня "не відповідає духу свята і є небажаним".

"Грузинський кордон максимально відкритий для тих туристів і іноземних громадян, які поважають наше законодавство і не відвідували окупованих територій. Що стосується російських байкерів з клубу" Нічні вовки ", їхній оголошений візит до Грузії на 9 травня ми вважаємо небажаним", - заявив Хуцішвілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів-фанатів президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?