Путінським ЗМІ заборонили пропаганду Трампа: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінським ЗМІ заборонили пропаганду Трампа: соцмережі киплять

Путінським ЗМІ заборонили пропаганду Трампа: соцмережі киплять
Джерело:  Bloomberg

Російські пропагандистські ЗМІ отримали вказівки перестати відгукуватися про президента США Дональда Трампа в дружній манері через його недавні заяви про Крим і Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Bloomberg.
За даними ЗМІ, кілька джерел в Кремлі кажуть, що такі директиви надійшли в зв'язку з недавніми заявами Дональда Трампа і загальним розчаруванням діями глави Білого дому, яка виникла на найвищому рівні.
Читайте також: У Путіна спробували "мужньо" відповісти Пентагону: соцмережі веселяться
Втім, такі заяви не означають початок будь-якої інформаційної війни проти Трампа і США. Таку думку висловив співрозмовник Bloomberg, політичний оглядач телеканалу "Дождь" Костянтин фон Еггерт.
"Вони не будуть обрушувати на Трампа град критичних стріл. Вони просто стануть говорити про нього менше", - зазначив він.
У мережі новина про згортання міфу "Трамп-наш" викликала іронічні коментарі.
Suddenly: Добре, що є Україна, а то пропагандони б тупо мовчали на камеру всю передачу. Хіба що про скульптури та сталактити говорити.
Eugene: Мабуть тому сьогодні новинні випуски бадьоро висвітлювали день народження Кім Чен Іра. Відразу видно що за ідеал держави обраний.
Marshall Ney: цікаво, якщо їм накажуть лизати фекальний сталагміт, вони погодяться або доведеться доплатити?




Як повідомляв ONLINE.UA, США продовжать допомагати Україні нарощувати військовий потенціал: про це стало відомо після розмови міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з першим заступником глави Пентагону Робертом Уорком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?