Путінський чиновник підірвав мережу, прикинувшись інвалідом: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський чиновник підірвав мережу, прикинувшись інвалідом: опубліковані фото

Путінський чиновник підірвав мережу, прикинувшись інвалідом: опубліковані фото
Джерело:  ria.ru

Один з чиновників  президента Росії Володимира Путіна, глава «Ощадбанку» РФ Герман Греф, в костюмі інваліда відвідав одне з відділень банку, і спробував отримати кредит.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
За словами Грефа, він вирішив протестувати спеціальний костюм Gert, в якому практично неможливо бачити і чути — комплект цих костюмів був закуплений "Ощадбанком" для розробників фінансових продуктів і тим, хто працює з інвалідами.

В офісі керівник банку, за його словами, отримав талончик, підійшов до стійки і попросив оформити кредит на інвалідне крісло.


Читайте також: Путін знайшов собі страшного союзника: у Росії пояснили суть політики Кремля

Греф заявив, що він майже не бачив того, що йому показувала співробітниця на моніторі, а також дуже погано її чув.
«Думаю, що обов'язково потрібно, щоб співробітники, які працюють з інвалідами, самі проводили якийсь час в цих костюмах, щоб відчути на собі. Коли ми думаємо, що уявляємо собі відчуття людей з обмеженими можливостями — це зовсім не те, що реально відчувають вони», — додав він.
Між тим, спроба глави «Ощадбанку» отримати кредит викликала справжній вибух у соцмережах.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі жорстко "проїхалися" по президенту РФ Володимиру Путіну за його слова щодо "терроризму" українського режисера Олега Сєнцова.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?