Путінський чиновник прямо пригрозив Заходу ракетним ударом
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський чиновник прямо пригрозив Заходу ракетним ударом

Путінський чиновник прямо пригрозив Заходу ракетним ударом
Джерело:  ТАРС

Віце-прем'єр-міністр Росії Дмитро Рогозін пригрозив Заходу новими балістичними ракетами.
Про це він заявив в інтерв'ю пропагандистської програмі "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим на телеканалі "Росія 1", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
За його словами, нові міжконтинентальні балістичні ракети зможуть подолати будь-яку протиракетну оборону США.
"Це зброя незабаром також з'явиться в нашій армії. Це зброя, яка здатна подолати і сьогоднішню, і завтрашню, і послезавтрашнюю протиракетну оборону США. Ми розірвемо цю оборону. Вона не представляє для нас на сьогоднішній день, крім провокації, серйозної воєнної загрози", - підкреслив Рогозін.


Читайте також: Таке страшне НАТО: боягузів Кремля показали одним фото

Також він заявив, що російські ядерні сили стримування складаються з різних ракет, в тому числі і з "старих класичних радянських ракет" "Воєвода", званих на Заході "Сатана", але вже розробляються нові ракети.


"Їх (ракети "Воєвода" – Ред.) дуже бояться, вони дуже надійні, їх термін продовжено до моменту, поки не з'явиться нова зброя, нове ракетне озброєння. Роботи по ньому йдуть за планом", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  американський сенатор Ліндсі Грем "нецензурно" висловився щодо Росії та пообіцяв їй великі проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?