Путінський міністр крупно оскандалився словами про історію: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський міністр крупно оскандалився словами про історію: соцмережі киплять

Путінський міністр крупно оскандалився словами про історію: соцмережі киплять

Міністр культури Росії Володимир Мединський спровокував скандал своєю заявою про те, що люди, які бажають досягти історичної точності "повинні горіти в пеклі", а біографії героїв війни, Зої Космодем'янської та 28 панфіловців, слід вважати житіями святих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Вона (Космодем'янська — Ред.) — свята, така ж свята, як 28 героїв-панфіловців, як сотні й тисячі наших предків, які віддали своє життя і взяли страшну загибель за наші життя. Ставитися до їх життям можна лише як до житиям святих», — сказав він.
При цьому Мединський заявив також, що «ставити їх подвиг під сумнів, що там шукати під лупою — це надходити точно так само, як вчинив цей поліцай ( ... ), який здав її фашистам. Так горить він в пеклі! Як будуть горіти ті, хто ставить під сумнів, копається й намагається спростувати подвиг наших предків».


Читайте також: В Росії на телешоу пограли в концтабір, соцмережі обурені: з'явилося фото

Слова російського міністра викликали справжній вибух обурення.
«Сатанізм вульгаріс», - оцінив слова Мединського російський журналіст Ілля Морозов у своєму Facebook.
Уляна Богдан: «Йому говорити, що хтось буде горіти в пеклі?»
Леонід Іванов: «Сам будеш горіти, але не в пеклі, а в тюрмі».
У свою чергу, відомий російський журналіст Володимир Голишев написав у своєму Facеbook: «Дві точки зору. "Блаженні голодні і спраглі правди, бо вони нагодовані будуть." (Ісус Назарянин). "Шукачі правди про подвиги Великої вітчизняної будуть горіти в пеклі" (Володимир Мединський)».
Ілля Морозов: «Лошара проти чоткого пацана, одним словом))))» і Володимир Голишев підтримав його – «На місце поставив».
Сергій Кузнєцов: «Комік. Якщо забути, що знаходимося в химері-утопії».
Лев Бураков: «Це він собі місце в раю бронює».

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Володимир Мединський брудно вилаяв людей, котрі ставили під сумнів подвиг 28 панфіловців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?