Путінський міністр «відібрав» у українців борщ заради Жириновського
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський міністр «відібрав» у українців борщ заради Жириновського

Путінський міністр «відібрав» у українців борщ заради Жириновського
Джерело:  mid.ru

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у своєму інтерв'ю, присвяченому фільму до ювілею глави Ліберально-демократичної партії РФ, одіозного Володимира Жириновського, заявив про радянську природу борщу, шашликів і пельменів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю глави МЗС РФ офіційному сайту відомства.
«Як можна уявити собі російську кухню без борщу, на який претендують українці, білоруси і сибіряки? А ті ж пельмені, шашлик? Це все радянське, грузинське, російське, вірменське, азербайджанське», - блиснув знаннями дипломат.
Також, коментуючи обіцянку Жириновського «захищати росіян», Лавров розповів про своє розуміння терміна «русскій мір»: виявляється, тут немає нічого спільного з націоналізмом.
За словами Лаврова, «русскій мір» «є частиною нашої зовнішньополітичної доктрини захисту співвітчизників, просування ідеалів і цінностей «Русского мира» і відображає нашу багатонаціональну культуру».
Крім того, міністр розповів, що вихідці з Шотландії та Африки «були більш росіянами, ніж багато «чистокровок», маючи на увазі Лермонтова і Пушкіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий карикатурист Сергій Йолкін висміяв зовнішню політику Росії, використавши образ Лаврова, якого за його вираз обличчя часто називають "сумною конякою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?