Путінський патріарх вже збирається в Україну: в мережі здивовані
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський патріарх вже збирається в Україну: в мережі здивовані

Путінський патріарх вже збирається в Україну: в мережі здивовані
Джерело:  online.ua

Глава Російської православної церкви патріарх Кирило збирається відвідати Україну з пастирським візитом.


Про це заявив голова синодального відділу із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ Московського патріархату Володимир Легойда, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський пропагандистський телеканал "Росія 24".


Читайте також: Путінський патріарх висловився щодо українців


"Я не сумніваюся, що предстоятель Російської православної церкви зможе відвідати Київ, я вірю", - заявив Легойда і додав, що в Московському патріархаті всі чекають цієї поїздки. За його словами, раніше патріарх Кирило вже неодноразово приїжджав в Україну, і в РПЦ ситуацію, що склалася в Україні "важко переживають".


"Але в тому, що візит відбудеться, - я в цьому не сумніваюся", - підкреслив Легойда.


У мережі обговорили рішення путінського патріарха. Так, користувач Сірий Кардинал проіронізував: "Яке безглузде самогубство".




Шахтар: "Буде провокувати + картинка для росТВ".


Серьога Україна: "Його тут чекають ще багато".


Вел: "Розрахунок як у "хірурга" на травневі свята - потоптатися біля кордону покричати про русофобію, але зараз з кадилом золотим хрестом".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  патріарх Кирило заявив, що Російська православна церква ніколи не погодиться на незалежність Української церкви від Московського патріархату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?