Путінський пропагандист крупно осоромився, захищаючи кримську "няшу"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист крупно осоромився, захищаючи кримську "няшу"

Путінський пропагандист крупно осоромився, захищаючи кримську "няшу"
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист, колишній депутат Державної думи РФ Сергій Марков, який підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, незграбно взявся захищати депутата Держдуми РФ  Наталю Поклонську, яку під час її перебування самоназваним «прокурором» в окупованому Криму прозвали в соцмережах «кримською няшей».


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо, Поклонська осоромилася, приписавши фразу літературного персонажа Олександра Чацького з твору Олександра Грибоєдова "Горе від розуму" російському полководцю Олександру Суворову. "Служити хочу, так прислужувати тошно", - неточно відтворила цитату Поклонська.


При цьому в мережах відразу стали насміхатися над рівнем освіти Поклонської.


Читайте також:  Кримська "няша" знову крупно осоромилася: опубліковано відео


За «кримську няшу» заступився Марков, при цьому він пояснив її обмовки низьким рівнем освіти в Україні, а також написав: «А Поклонську ми підтримуємо за її твердість духу в критичні дні березня 2014 року».


«Хотів захистити, а сам назвав її "напівграмотним фахівцем") Ну що з такого ідіота взяти)», - написав у своєму Twitter користувач Тотzе.



Cho: Грамотного фахівця підтримувати не треба, він сам себе підтримає)


Valar Morghulis: Марков підтримав Поклонську в критичні дні. Дивитися без реєстрації і СМС.



Фусіна територія: Ми вже бачили це кіно. "Тупий і ще тупіший" називається.


Hypopo: Навіть Марков визнав, що у Поклонсбкої не освіта, а х ... ня якась.


З роду Сергіусів: Може, для початку дати дівчині закінчити вечірню школу?



Сафонов Євген: А вони у неї що, раз в два роки?


Як повідомляв ONLINE.UA, російський письменник  Едуард Лимонов, відомий як один з ідеологів "Новоросії", жорстко пройшовся по депутату Держдуми Росії і колишній "прокурорші" окупованого Криму Наталії Поклонській, яка порівняла вождя комуністів Володимира Леніна з фюрером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?