Путінський пропагандист смішно зізнався, що Росія вторглася в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Путінський пропагандист смішно зізнався, що Росія вторглася в Україну

Путінський пропагандист смішно зізнався, що Росія вторглася в Україну
Джерело:  Ехо Москви

Російський пропагандист Сергій Марков визнав участь Росії в агресії на Донбасі і розповів, що в Монголії силу "армій" ДНР-ЛНР поставили на п'яте місце в Європі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Вони (українці - Ред.) розуміють, що не зможуть завдати військової поразки Донбасу, оскільки ми допоможемо Донбасу", - заявив він, коментуючи протистояння в Авдіївці.
Також пропагандист розповів, що росіяни "завжди допомагали Донбасу".
Читайте також: РосЗМІ придумали новий фейк про українських військових на Донбасі
"Ось, за моїми даними "відпускники" були двічі по одному тижню. Критичний момент під час Іловайського котла, так? Значить, відпускники трошки трохи підійшли в невеликій зовсім кількості і, так би мовити, допомогли забезпечити Іловайський котел, і потім під час Дебальцевського котла теж спрацювало", - зізнався він.
При цьому Марков заявив, що "армія" ДНР-ЛНР, яка на сьогодні, за рейтингами Монгольського університету стратегічних досліджень, є, по-моєму, п'ятою або шостою армією в Європі за силою".
Пропагандист додав, що в Монголії вважають, "що ось ці підрозділи Мотороли, якого терористи з СБУ, так би мовити, підірвали, і Гіві - вони визнані іншим інститутом (забув, на жаль, як його теж називають, теж займаються військовою проблематикою) європейським визнані кращими сухопутними підрозділами сучасної Європи".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися нові чутки про поранення одіозного ватажка бойовиків, відомого на прізвисько "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?