Путінський пропагандист зганьбився з Трампом: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист зганьбився з Трампом: опубліковано відео

Путінський пропагандист зганьбився з Трампом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео чергової передачі одіозного пропагандиста президента РФ Володимира Путіна Дмитра Кисельова про  новообраного президента США Дональда Трампа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі Політика РФ.


«Повний Трампець! Він не стрясає повітря порожніми гаслами. Who is Mr. Trump? 13.11.2016», - так назвали відео.


«У Росії навіть вітають один одного з обранням Трампа. Про що це говорить? Про повну відсутність в Росії антиамериканізму. Інакше не милий був би будь-хто», - стверджує Кисельов.


Читайте також:  У Мінську зомбі помолилися пропагандисту Путіна: опубліковані яскраві фото


«Схоже, стане менше брехні і будь-якої іншої дурі, упакованої в красиві слова», - так коментує Кисельов старт епохи Трампа в США.


«Коли я говорю про дурь, упаковану в красиві слова, я маю на увазі такі прекрасні категорії, як демократія і права людини. Обама і Хілларі їх настільки ізгаділі, що Трамп тепер такі слова і зовсім не вимовляє», - стверджує Кисельов.


За словами Кисельова, як підрахувало агентство «Росія Сегодня», Трамп в теледебатах з Клінтон жодного разу не вимовив слова «демократія» і «права людини».


Перли Кисельова «оцінили» користувачі мережі.


«Повний», - так прокоментували в Facebook спільноти «Лентач» скріншот з відео передачі, яку Кисельов назвав «Трампець».




Ніколаї Воронов: Мені навіть подобається, як вони примудряються падати все нижче і нижче. І це рівень вже не "The Sun" і навіть не "Не дай, боже!"


Ellyna Oiqumena Yastremskaya: Меж дна немає.


Sergey Nakhonkov: Все, вже не друзі, чи що?


Максим Ревенко: Невикористані варіанти: -ТРАМПлін для Америки - Дональд, але не Дак. На випадок перемоги Клінтон: - Хіларня якась - Клінтоніческіе дні Америки - Куди не кинь - усюди Клінтон.



Як повідомляв ONLINE.UA,  один із соратників президента РФ Володимира Путіна, спікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін згадав про заяви переможця президентських виборів в США Дональда Трампа про можливе визнання анексії Криму, і висловив думку, що за президентства Трампа Америка може змінити свою позицію по відношенню до окупованого півострову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?