Путінський пропагандист знову висловився про перетворення США на ядерний попіл: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист знову висловився про перетворення США на ядерний попіл: з'явилося відео

Путінський пропагандист знову висловився про перетворення США на ядерний попіл: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Пропагандист  президента Росії Володимира Путіна, російський журналіст Дмитро Кисельов знову висловився про перетворення США на радіоактивний попіл.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Кисельов заявив, що тему "перетворення США на радіоактивний попіл" він вирішив підняти після того, як журналіст журналу The Economist Аркадій Островський поставив про це питання Путіну на форумі "Валдай".
"Колега намагається відразу ввести нас в оману і поставити передбачувану відповідь в якийсь коридор його власних некоректних тверджень. Свого часу я дійсно сказав, що Росія - єдина країна, яка здатна перетворити Америку на радіоактивний попіл. І зараз не відмовляюся від своїх слів. Але принципово важливо, як я і говорив тоді, що це станеться лише в результаті "гарантованого удару у відповідь", - сказав пропагандист в ефірі програми "Вісті тижня".


Нагадаємо, в березні 2014 року Кисельов включив у випуск своєї авторської передачі "Вісті тижня" сюжет під назвою "Радіоактивний попіл". У ньому пропагандист заявив, що Росія - єдина країна, здатна перетворити США в "радіоактивний попіл". У лютому 2014 року, незадовго до анексії Криму, Путін нагородив Кисельова орденом "За заслуги перед Вітчизною"
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії  Володимир Путін заявив, що РФ не підтримує риторику телеведучого Дмитра Кисельова про здатність перетворити США на "радіоактивний попіл".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?