Путінський пропагандист зробив ненавмисне визнання про Донбас: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Путінський пропагандист зробив ненавмисне визнання про Донбас: опубліковано відео

Путінський пропагандист зробив ненавмисне визнання про Донбас: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і телеведучий Петро Толстой в прямому ефірі визнав факт  пересування військовослужбовців з Росії на Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ярослав Володимирович Лебедєв.


"Такого феєричного вибуху п*канів від слів Миколи Рибакова, заступника голови партії "Яблуко", на російському ТБ давно не було. Тема обговорення все та ж... Україна", - йдеться в повідомленні.


В ефірі Микола Рибаков розповідав про необхідність зупинити війну, і що Росія повинна бути лідером цього процесу. Також він перераховував порушення, які допускає РФ, зокрема, відсутність контролю на кордоні: "Відновити контроль над кордоном. Але це неможливо, коли через наш російський кордон постійно ходять люди зі зброєю, які нібито туди відправляються у відпустку, наші військові", - розповів Рибаков.


"Чому неможливо? Це люди, які захищають свою свободу зі зброєю в руках", - відповів Петро Толстой, причому ніхто з присутніх в залі навіть не спробував заперечувати факт перетину військовими РФ кордону з Донбасом.



Як повідомляв ONLINE.UA,  експерт порівняв зброю, що використовується на Донбасі Росією і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?