Путінський режисер назвав головну ознаку російської людини: в соцмережах регочуть
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський режисер назвав головну ознаку російської людини: в соцмережах регочуть

Путінський режисер назвав головну ознаку російської людини: в соцмережах регочуть
Джерело:  online.ua

Прихильник політики президента Росії Володимира Путіна, кінорежисер Микита Михалков вважає, що головною ознакою російської людини є відсутність чогось. Такая заява розсмішила користувачів мережі.


Про це він заявив в програмі "Право знати", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook Лентач.


"Російським може бути тільки той, у кого чого-небудь немає. Але не так немає, щоб обов'язково було, а "немає - і хрін з ним", - підкреслив режисер і зазначив, що таку думку "абсолютно нереально" зрозуміти європейцеві.


Читайте також: Путінський режисер вразив пропагандою про Україну: опубліковано відео


У соцмережах висміяли таку заяву Михалкова і стали припускати, чого немає у нього. Alexander Mikheev написав: "Михалков у нас самий російський. Ні розуму, ні совісті, ні честі".


Юрій Пирогов: "Буття немає" - Геракліт. "Руху немає" - Зенон. "Часу немає" - Кант. "Істини немає" - Ніцше. "Грошей немає" - Медведєв. "Ну і хрін з ним" - Михалков".


Оксана Золина: "Так а правильно ж. "Грошей немає, але ви тримайтеся" - ну і хрін з ним. Пенсії в черговий раз заморозили - ну і хрін з ним, вибори фальсифікували - ну і хрін з ним. Європейці б уже давно мітинги і акції протесту влаштовували, а нам що? "Хрін з нами", ось що. Велика Національна Ідея".


Ігор Бордаченков: "Ну, не знаю. Якесь дивне визначення. Так всіх в росіяни можна записати. Ось у американців Михалкова немає, і хрін з ним - що ж тепер, вони всі росіяни, чи що?".


Konstantin Goncharenko: "Ну ось, цілком нормальна російська ідея. Нарешті".


Alex Scheglov: "Я, схоже, європеєць, так як не зрозумів, що цей упоротий несе".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі припустили, що Микита Михалков божеволіє "на грунті теорій змови".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?