Путіну дали неприємний прогноз по санкціям
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну дали неприємний прогноз по санкціям

Путіну дали неприємний прогноз по санкціям
Джерело:  online.ua

Політолог Георгій Чижов вважає, що президенту РФ  Володимиру Путіну  немає сенсу сподіватися на зняття санкцій Євросоюзу і США з Росії.


Про це  Чижов розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"У квітні-травні президентські вибори у Франції. Вони можуть дати шанс для Путіна вийти з режиму санкцій або спробувати розвалити єдність ЄС і США?", - запитав журналіст ONLINE.UA.


«Вийти з санкцій - ні. Хіба що їх послабити - і то, скоріше, символічно», - відповів Чижов.


«Сварити між собою країни Заходу - більш перспективно, але ж і на Заході це розуміють. Поки незрозуміло, як буде себе вести Франція, скажімо, при президенті Франсуа Фійоні - найбільш ймовірному претенденті на даний момент», - продовжив політолог.


Читайте також:  Названа причина, по якій США можуть дати Україні смертельну зброю


«Але нічого принципово нового все одно не відбудеться - Франція традиційно грає роль адвоката РФ на Заході», - вважає Чижов.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Кремль спробує позбутися Донбасу найближчим часом, є два варіанти - політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?