Путіну дали поганий прогноз щодо Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну дали поганий прогноз щодо Трампа

Путіну дали поганий прогноз щодо Трампа
Джерело:  online.ua

Представники Держдепартаменту США з оточення чинного глави Білого дому Барака Обами чітко дали зрозуміти  президенту Росії Володимиру Путіну  — американці готові до протистояння з Кремлем.
Про це у своєму блозі на ONLINE.UA заявив політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.
«Варто звернути увагу на риторику нинішнього представника Держдепартаменту США Джона Кірбі щодо дій Путіна в Кенігсберзі (Калінінграді – Ред.). Перше: він підкреслив, що у РФ "є право розміщувати свої звичайні і ядерні сили на своїй території", – нагадав експерт.

Голобуцький особливо наголосив: "Ще раз: "і ядерні".


Читайте також: Путін у своїй тупості не розуміє, що йому робити з Україною — політолог

«Тобто, навіть миролюбний і вкрай терплячий уряд Барака Обами одним словом продемонстрував, що США готові, в тому числі, і до ядерних ігор з новою Імперією Зла. Очікувати, що Трамп після подібної твердості, продемонстрованої "цими слабаками Обами", відступить і покаже себе слабкіше їх... Це буде абсолютно необґрунтованою тактикою» — впевнений політтехнолог.
Також експерт відзначив і інший вислів Кірбі: «він закликав Росію "утриматися від слів або дій, несумісних з метою забезпечення безпеки і стабільності в євро-атлантичному регіоні".


Читайте також: Сталін і Христос: фото з книжкових маганизів Росії розбурхало мережу

«Не в Європі. В євро-атлантичному регіоні. Тобто, США чітко продемонстрували, що сприймають мілітаризацію на кордонах РФ як прямий виклик не тільки ЄС, але й Америці. І не збираються закривати на це очі. І в цьому питанні Трамп також не зможе і не захоче відступати», — додав Голобуцький.


На думку політтехнолога, передвиборче гасло Трампа "Знову велика Америка" — це, в тому числі, і здатність захистити (і продавити) свої інтереси в будь-якій точці планети, а також відповісти на будь-який виклик».


«А якщо це не виклик – то що тоді називати викликом?» - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA — "Хрещенська спека": Путін розгортає Третю світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?