Путіну дали прогноз щодо рівня його популярності
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну дали прогноз щодо рівня його популярності

Путіну дали прогноз щодо рівня його популярності
Джерело:  online.ua

Двоюрідний брат опозиціонера Бориса Нємцова і російський соціолог Ігор Ейдман вважає, що електоральне падіння популярності президента Росії Володимира Путіна буде тривалим процесом.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Це відбуватиметься поступово. Той же віолончеліст Ролдугін (ім'я якого прозвучало в компроматі на президента Росії, - ONLINE.UA) - тільки один із "гаманців" Путіна. Підозрюю, що це не найбільший гаманець. Будуть і інші розслідування і викриття. Ясно, що Путін всі яйця в одному кошику не тримає. Тому з'ясування правди - довгий процес, але в підсумку він підірве популярність президента. Можливо, ефект ми побачимо вже на наступних президентських виборах в Росії (в 2018 році, - ONLINE.UA)", - розповів соціолог.
За його словами, Путін розуміє ці атаки, але звинувачує в них США.
"З його точки зору, проти нього працюють американці, а не співтовариство журналістів, які хочуть написати правду про сучасну світову еліту. Думаю, що йде об'єктивний процес, який почався за часів WikiLeaks. Світова спільнота у всіх країнах обурена корумпованістю еліт. Йдеться і про Україну. Офшорний бізнес викликає дуже багато нарікань на Заході, тому він поступово стискається. Колишнього раю для капіталу вже немає, далі умови ставатимуть ще жорсткіше. Це об'єктивний і глобальний процес. Однак Путін сприймає цей процес як боротьбу проти нього особисто, а не проти старої і непрозорої політико-економічної моделі", - зазначив Ейдман.
Говорячи про те, що далі робитиме Кремль, соціолог сказав:
"Розповідати, що це провокації проти Путіна, посилювати конфронтацію з зовнішнім світом і, таким чином, спонукати людей згуртуватися навколо президента. Це вже робиться".
Читайте на ONLINE.UA повний текст інтерв'ю Ігоря Ейдмана - Путин прячет дочерей и любовниц, чтобы харизма не померкла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?