Путіну довелося визнати проблеми в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Путіну довелося визнати проблеми в Криму

Путіну довелося визнати проблеми в Криму
Джерело:  online.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про те, що рівень туризму в окупованому Криму зараз нижче, ніж був за СРСР, тим самим визнавши значні проблеми на анексованому півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.
Під час виступу на «Форумі дій» Загальноросійського народного фронту в Москві, відповідаючи на питання журналістів, Путін заговорив про розвиток внутрішнього туризму в РФ.
Путін зазначив, що зараз у росіян з'явилося більше місць для відпочинку, зокрема, з'явився Крим.
Читайте також: У Міноборони посміялися над "кримським серіалом" спецслужб Путіна: з'явилося відео
«Але там ще дуже багато треба зробити, щоб хоча б піднятися до рівня Радянського Союзу. Рівень туризму там зараз нижче, ніж був при Союзі», - заявив Путін.
За його словами, «експерти відзначають проблеми». «Це відсутність належної інфраструктури. Міжнародні структури ставлять наші туристичні можливості на 49-е місце в світі. Внесок туристичної галузі в ВВП вкрай малий - 1,6%", - заявив Путін.
Путін також сказав, що "завжди виникають сумніви" - «справді хотіли створити новий туристичний кластер чи хотіли дати близьким серцю підрядникам роботу?»
«Підрядники все зробили, але нічого не запрацювало, і результату немає. Це вимагає пильної уваги. Потрібно ретельно аналізувати пропозиції регіону», - додав Путін.
«Федеральні гроші йдуть на інфраструктуру, і ми бачимо, що гроші виділяються, інфраструктура будується, підрядника місцева влада не приводять. Тільки освоюють федеральну частину. А там - не найбільша частка в програмі", - сказав президент РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін, розповідаючи про анексію Криму в фільмі Олівера Стоуна "Україна у вогні", в черговий раз збрехав, називаючи анексію абсолютно безкровною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?